Branndører og fasader i aluminium. Direkte fra produsent og etter dine beskrivelser

Våre baltiske samarbeidspartnere har alle de sertifikater som kreves både når det gjelder kvalitet og brannkrav. Leverandørene er meget moderne – med godt arbeidsmiljø, det aller siste innen CNC-teknologi, finansiell styrke, respekt for leveringstider osv.

Hva trenger du? Fasader i bare aluminium – eller i kombinasjon med glass? Fasade til et helt bygg eller en mindre del av bygget?

alufacades1.jpg

Også brannsikre produkter får du direkte fra produsent, selvfølgelig i samsvar med europeiske standardkrav til brannsikkerhet. Innendørs. Utendørs. Dører. Vinduer. Både aluminiumprofiler og glass kommer fra anerkjente, sertifiserte leverandører.
Så hvorfor ikke be om et pristilbud på ditt kommende prosjekt?

alufacades3.jpg

Norsk representant

StepStep representerer en rekke baltiske alternativer gjennom hele byggeprosessen – fra arkitekter, ingeniører og leverandører av huselementer/-moduler og annet byggemateriell, til underentreprenører innenfor en rekke fag, produsenter/installatører av løsninger i stål/alu og tilbydere av tekniske tjenester som ventilasjon, rør, V/A, «no dig» og elektrisk. Vi har egne ansatte både i Norge og i Estland.
Se www.stepstep.no.
Alle formelle saker som f. eks. søknader om Sentral Godkjenning, StartBank, innberetninger til myndighetene, bestilling av ID-kort samt praktiske forhold som boliger osv., ordnes i samarbeid med våre partnere. Lønns- og arbeidsforhold følger selvfølgelig gjeldende norske regler.

www.stepstep.no
Tlf.: 920 12 464