Eumar lager de mest innovative servantene for deg

 

Hvis du har en ide eller et ønske om å ha et personlig preg på servantene, kan Eumar lage det meste. Her er det ideen om et sammenkrøllet A4-ark som er utgangspunktet. Og resultatet ble ganske så ok, ikke sant?

eumar 1.jpg

Eumar Washbasin Factory støper baderomsprodukter i nær sagt alle fasonger, størrelser, farger, strukturer og festeløsninger:

– Vasker

– Servanter

– Badekar

– Dusjkar

Alle produkter er basert på eksisterende modeller eller helt ny design; 100 % etter dine ønsker. Slik kan dine ideer bli til virkelighet! Egne designere og i tillegg svenskene Johan Kauppi og Lars Sundström. Én design kan gjerne utvikles til et stort antall varianter ut fra brukersteder og kundens ønsker. Størrelser fra 40 til 340 cm.
Eumar er lidenskapelig opptatt av å utvikle noe helt særegent, men kompromisser likevel aldri med kravet om funksjonalitet, høy kvalitet og komfort.

Eumar har en unik produksjonsprosess som reduserer kostnadene vesentlig sammenliknet med prosessen som vanligvis benyttes på servantfabrikker; mindre råvarer og tid pr. vask enn konkurrentene. Det vil du se på prisnivået. Små og store produksjonsserier leveres i løpet av få uker.

På referanselisten står gedigne cruiseskip og boligrigger, store og små hoteller, kontorer, leilighetskomplekser, privatboliger, offentlige anlegg osv. i tolv land i Europa og i Japan, India, De Forente Arabiske Emirater og USA.

eumar_160311__570px_2.png

Se mer på www.washbasinfactory.com/no.

Norsk representant
StepStep representerer en rekke baltiske leverandører i Norge – også Eumar Washbasin Factory. Vi har egne ansatte både i Norge og i Estland. Vi knytter deg sammen med de leverandørene du er tjent med og sørger for at kommunikasjon, utvikling, produksjon, levering og eventuell installasjon går smertefritt og helt etter norske standarder, lover og regler.
Se www.stepstep.no.

 

www.washbasinfactory.com/no
Tlf.: 905 86 963

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar