Vi er kåret til «Månedens UE» mange ganger. Vi takker våre 130 dyktige medarbeidere

Skansekaia er et av mange prosjekter hvor EFC har utført tømrerarbeider for Hent – og også blitt kåret til «Månedens UE»

efc 1.jpg

EFC Norge AS har spesialisert seg på innvendige og utvendige tømrerarbeider. Selskapet i Norge og er StartBank-sertifisert. EFC er mange ganger kåret til «Månedens UE» av Hent og har utført tømrerarbeider også for selskaper som AF Gruppen, Betonmast, NCC og Veidekke. EFC har spesielt stort fokus på profesjonell prosjektledelse, åpen og god kommunikasjon med oppdragsgiverne og et aktivt HMS-arbeid.
EFC ble etablert i 2006, har arbeidet i Norge siden 2011 og har i dag 130 dyktige medarbeidere her til lands.
Nå er noen team med formenn og prosjektledere klare for nye oppdrag!

efc 2.jpg

Norsk representant

StepStep representerer en rekke baltiske alternativer gjennom hele byggeprosessen – fra arkitekter og leverandører av hus- elementer/
-moduler og annet byggemateriell, til underentreprenører innenfor en rekke fag, produsenter/ installatører av løsninger i stål/alu og tilbydere av tekniske tjenester som ventilasjon, rør, V/A, «no dig» og elektrisk. Vi har egne ansatte både i Norge  og i Estland.
Alle formelle saker som f. eks. søknader om Sentral godkjenning, StartBank, innberetninger til myndighetene, bestilling av ID-kort samt praktiske forhold som boliger osv., blir tatt hånd om av oss. Lønns- og arbeidsforhold følger selvfølgelig gjeldende norske regler.
Se www.stepstep.no

 

www.efcnorge.no
Tlf.: 905 86 963

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar