Mindre prosjekter i alu/glass: Fasader, vinterhager, branndører osv

Med mange gjennomførte prosjekter i Norge, kjenner estiske Alumaster godt til norske krav og ønsker. De har levert vinterhager i mange størrelser og fasonger, branndører med og uten glass til flere leilighets- og forretningsbygg og fasader i alu/glass opp til 1500 m². (For større prosjekter har vi andre baltiske leverandører vi gjerne anbefaler deg.)

alumaster2.jpg

Alumaster tegner, beregner, produserer og installerer over hele Norge. Bedriften kjennetegnes av erfarne medarbeidere, stor fleksibilitet og høyt servicenivå, og de har solide referanser. Alumaster er StartBank-sertifisert. Glass og aluminiumprofiler kommer fra internasjonalt anerkjente leverandører.  Sluttproduktene holder et meget høyt nivå!

alufacades3.jpg

startbank logo _150px.png

Norsk representant
StepStep representerer en rekke baltiske alternativer gjennom hele byggeprosessen – fra arkitekter, ingeniører og leverandører av huselementer/-moduler og annet byggemateriell, til underentreprenører innenfor en rekke fag, produsenter/installatører av løsninger i stål/alu og tilbydere av tekniske tjenester som ventilasjon, rør, V/A, «no dig» og elektrisk. Vi har egne ansatte både i Norge og i Estland.

Se www.stepstep.no.
Alle formelle saker som f. eks. søknader om Sentral godkjenning, StartBank, innberetninger til myndighetene, bestilling av ID-kort samt praktiske forhold som boliger osv., ordnes i samarbeid med våre partnere. Lønns- og arbeidsforhold følger selvfølgelig gjeldende norske regler.