Vinduer i tre med eller uten alukledning. Vinduer i alu. Vinduer i stål. Hva trenger du?

Også flere vindusprodusenter i Estland, Latvia og Litauen har CE-sertifikater og er medlemmer av NDVK. Glass og profiler i tre, aluminium og stål er fra internasjonalt anerkjente produsenter. Sluttproduktene tilfredsstiller krav til U-verdier på samme måte som norske, svenske eller polske.

windows3.jpg

De ulike vindusfabrikkene er gjerne spesialiserte på noen typer vinduer. StepStep har oversikten og vet hva den enkelte leverandøren er best på og hvem som bør utfordres til å gi pris basert på kvantum, leveringstid og andre krav. Dokumentasjon og garantiordninger er på samme nivå som du er vant med. Når du også kan sende din prisforespørsel på norsk eller engelsk, har du vel ingenting å tape på å be om et tilbud?

windows 2.jpg

Norsk representant

StepStep representerer en rekke baltiske alternativer gjennom hele byggeprosessen – fra arkitekter, ingeniører og leverandører av huselementer/-moduler og annet byggemateriell, til underentreprenører innenfor en rekke fag, produsenter/installatører av løsninger i stål/alu og tilbydere av tekniske tjenester som ventilasjon, rør, V/A, «no dig», wireskjæring og elektro. Vi har egne ansatte både i Norge og i Estland. Kommunikasjon, prosjektledelse og HMS-fokus har høyeste prioritet.
Alle formelle saker som f. eks. søknader om Sentral godkjenning, StartBank-sertifisering, innberetninger til myndigheter, bestilling av ID-kort samt praktiske forhold som boliger osv., ordnes i samarbeid med våre partnere. Lønns- og arbeidsforhold følger selvfølgelig gjeldende norske regler.