VINTERHAGER AV HØY KVALITET – RIMELIGERE FRA ESTLAND!

VINTERHAGER AV HØY KVALITET – RIMELIGERE FRA ESTLAND!

alumaster_1_650px.png
Alumaster AS har levert vinterhager av alle størrelser og fasonger til kunder både i sitt hjemland og i Norge. De tegner, beregner, produserer, leverer og installerer overalt i Norge. Bedriften kjennetegnes av erfarne medarbeidere, fleksibilitet, evnen til å lytte til kunden, kreativitet og internasjonalt anerkjente leverandører av glass og aluminium. Sluttproduktet holder et meget høyt faglig nivå!
Alumaster er StartBank-sertifisert og er i Norge representert av StepStep (se www.stepstep.no).
Se mer om Alumaster her: www.alumaster.eeNorsk representant

StepStep representerer en rekke estiske alternativer gjennom hele byggeprosessen – fra arkitekter og leverandører av huselementer/- moduler og annet byggemateriell, til underentreprenører innenfor en rekke fag, produsenter/ installatører av løsninger i stål/stål og tilbydere av tekniske tjenester som ventilasjon, rør, V/A, «no dig» og elektrisk. Vi har egne ansatte både i Norge og i Estland.
Se www.stepstep.no.
Alle formelle saker som f. eks. søknader om Sentral Godkjenning, StartBank, innberetninger til myndighetene, bestilling av ID-kort samt praktiske forhold som boliger osv., blir tatt hånd om av oss. Lønns- og arbeidsforhold følger gjeldende norske regler.

Egen HMSK-leder

Vi aksepterer ikke at utenlandsk arbeidskraft skal være mer utsatt for skader og ulykker enn nordmenn på byggeplasser i Norge. Derfor gjør vi noe aktivt med problemet: StepSteps nye HMSK-leder har mange års erfaring fra norsk oljeindustri. Han har nå ansvaret for å løfte StepSteps estiske partnere som arbeider på byggeprosjekter i Norge, opp på et norsk HMSK-nivå! Dermed er det sikrere å kjøpe varer og tjenester fra StepStep’s partnere!

Be om tilbud!

Send din forespørsel til post@stepstep.no eller ring oss på tlf. 920 12 464, så hører du fra oss i løpet av 24 timer.

Vi skreddersyr også besøksturer til de estiske leverandørene DU kan være tjent med å bli kjent med.

alumaster_4_221px.png

startbank logo _150px.png

Vil du ikke motta epost om vinterhager? Klikk her for å melde deg av listen.

www.alumaster.ee
Tlf.: +47 905 86 963

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar